صفحه اصلی > مقالات : 3 تفاوت مگ سیف با شارژ بی سیم چیست؟

3 تفاوت مگ سیف با شارژ بی سیم چیست؟

تفاوت مگ سیف با شارژ بی سیم چیست؟

شارژ بی‌سیم، با ایجاد تحولی در مسیر شارژ دستگاه‌ها، ما را از دست شارژرهای سیمی رها کرده است. از طرفی دیگر، اپل با معرفی MagSafe هم یک‌بار دیگر با ایجاد هیاهو و غوغا در حوزۀ تکنولوژی، نوید یک راه‌ شارژ کارآمدتر و بهتر را می‌دهد. اما تفاوت مگ سیف با شارژ بی سیم چیست؟

با ما همراه باشید تا وارد دنیای جذاب شارژ، مقایسه و بررسی مزایا و معایب این دو فناوری جدید، برای استفاده از دستگاه‌های قرن بیست و یکم شویم. بنابراین برای رویارویی با این غول‌های تکنولوژی‌ قدرتمند با ما همراه شوید.

شارژ مگ سیف چیست؟

شارژ مگ سیف، فناوری توسعه یافتۀ اپل است که از یک اتصال مغناطیسی برای اتصال ایمن و بدون ریسک کابل شارژ به دستگاه‌های سازگار استفاده می‌کند. این تکنولوژی جدید اپل که در ابتدا برای لپ‌تاپ‌های مک‌بوک معرفی شد، برای شارژ مدل‌های آیفون 12 و بالاتر هم بازبینی و بازطراحی شد.

این شارژر بی‌نظیر اپل، دارای طراحی گرد و آهنربایی است که به‌صورت مغناطیسی به گوشی شما متصل می‌شود و به‌راحتی آن را شارژ می‌کند. همچنین شارژر MagSafe، از استاندارد شارژ بی‌سیم Qi پشتیبانی می‌کند که امکان اتصال آسان‌تر لوازم‌جانبی مختلف مانند قاب‌ها، کیف پول؛ و بهبود کلی تجربۀ کاربری را فراهم می‌کند.

شارژ بی سیم چیست؟

شارژ بی سیم، روشی نوآورانه برای شارژ دستگاه‌های الکترونیکی، بدون نیاز به اتصال مستقیم کابل به دستگاه است.

به بیان دیگر این شارژر از القای الکترومغناطیسی برای انتقال نیرو بین دو سیم پیچ – یکی در پد شارژ و دیگری در داخل دستگاه – استفاده می‌کند. پد شارژ که به منبع برق متصل می‌شود، یک میدان الکترومغناطیسی در اطراف سیم‌پیچ شارژ ایجاد می‌کند. هنگامی هم که دستگاه با قابلیت شارژ بی‌سیم، روی پد قرار می‌گیرد، میدان الکترومغناطیسی پد به دستگاه القا می‌شود که فرآیند شارژ را تسهیل می‌کند.

به همین دلیل، این فناوری به کاربران امکان شارژ دستگاه‌های خود را تنها با قرارگیری آن‌ها روی یک پد شارژ سازگار، می‌دهد تا از شلوغی کابل‌ها و فرسودگی پورت‌های شارژ بکاهند.

شارژ بی سیم چیست؟

تفاوت مگ سیف با شارژ بی سیم

شارژ مگ سیف، شکل نوآورانه‌ای از فناوری شارژ بی‌سیم است که توسط اپل معرفی و به‌طور خاص برای دستگاه‌های آن مانند آیفون و لوازم‌جانبی مختلفش طراحی شده است. این دستگاه از آهنربا برای اتصال صحیح و کامل پد شارژ و دستگاه استفاده می‌کند و تجربۀ شارژ کارآمد را به همراه توانایی اتصال لوازم‌جانبی سازگار (مانند قاب یا کیف پول) تضمین می‌کند.

از سوی دیگر، شارژ بی‌سیم با پشتیبانی از استاندارد Qi، نه تنها نیازی به تراز مغناطیسی ندارد؛ بلکه تولیدکنندگان شرکت‌های مختلفی هم از آن استقبال کرده‌اند. درحالی هم که هر دو روش از میدان‌های الکترومغناطیسی برای انتقال انرژی استفاده می‌کنند؛ شارژ MagSafe در مقایسه با شارژ بی‌سیم استاندارد از اتصال ایمن‌تر، سرعت شارژ سریع‌تر و یکپارچگی بی‌نظیر با اکوسیستم اپل، فراهم می‌کند.

سرعت شارژ و کارایی

شارژ MagSafe سرعت شارژ سریع‌تری نسبت به شارژ بی‌سیم استاندارد دارد. به‌عنوان مثال، آیفون 12 و مدل‌های جدیدتر با پشتیبانی مگ‌سیف می‌توانند حداکثر 15 وات برق دریافت کنند.

همچنین تراز آهنربایی موقعیت شارژ بهینه را برای انتقال حداکثر توان، تضمین می‌کند و راندمان شارژ را افزایش می‌دهد. برعکس در مدل شارژ بی سیم استاندارد، ناهماهنگی بین پد شارژ و گیرنده‌های دستگاه می‌تواند منجر به انتقال ناکارآمد برق و کاهش نرخ شارژ شود.

بااین‌حال، برخی از شارژرهای بی‌سیم رده بالا و جدیدتر، برای مطابقت با وات بالاتر مگ سیف، ویژگی‌هایی مانند سیستم‌های خنک‌کنندۀ پیشرفته و سیم پیچ‌های بهینه را اضافه کرده‌اند.

سازگاری دستگاه

شارژ MagSafe تنها برای دستگاه‌های اپل مانند آیفون 12 و مدل‌های جدیدتر طراحی شده است. به بیان دیگر آیفون‌های قدیمی‌تر و دستگاه‌های غیر از اپل، از شارژ مگ سیف و ویژگی‌های اتصال مغناطیسی آن پشتیبانی نمی‌کنند. البته این دستگاه‌ها می‌توانند از طریق استاندارد Qi شارژر MagSafe شارژ شوند؛ اما با سرعت شارژ کاهش‌یافته.

در مقابل، شارژ بی سیم استاندارد به لطف پذیرش استاندارد Qi توسط تولیدکنندگان دستگاه‌های متعدد، سازگاری گسترده‌ای دارند. شارژرهای بی‌سیم Qi از طیف گسترده‌ای از گوشی‌های هوشمند و سایر دستگاه‌های الکترونیکی با قابلیت شارژ بی‌سیم، پشتیبانی می‌کنند.

تفاوت مگ سیف با شارژ بی سیم در سازگاری دستگاه

تجربۀ کاربر و عملکردی

با شارژرهای مگ سیف، امکان لمس تجربۀ کاربری برتری وجود دارد. به بیان دیگر، دستگاه روی پد شارژ این شارژرها، بدون ایجاد سروصدا و به‌صورت صحیح، قرار می‌گیرند. همچنین آهنرباهای آن به‌طور خودکار دستگاه را به موقعیت بهینۀ شارژ هدایت می کنند. اتصال ایمن این دستگاه نیز به کاربران امکان تماس و یا استفاده از موبایل خود در هنگام شارژ را می‌دهد. علاوه‌براین، اکوسیستم آهنربای شارژر مگ سیف، امکان اتصال راحت را برای لوازم جانبی مختلف سازگار با MagSafe را فراهم می‌کند.

در مقابل، در هنگام استفاده از شارژ بی‌سیم استاندارد، باید از قرارگیری درست دستگاه خود روی پد شارژ اطمینان پیدا کنید، زیرا باعث کندی شارژ و یا عدم شارژ دستگاه می‌شود. بااین‌حال، برخی از شارژرهای بی‌سیم اکنون با ویژگی‌های پیشرفته‌تری مانند شارژر چندگانه با چندین سیم‌پیچ عرضه می‌شوند.

جمع‌بندی

شارژرهای بی‌سیم با فناوری جذاب برای شارژ دستگاه‌های شما؛ اما بدون استفاده از کابل است. در این مقاله به تفاوت مگ سیف با شارژ بی سیم استاندارد پرداختیم که با مطالعۀ آن متوجه خواهید شد، مگ سیف نوعی از آپدیت شارژر بی سیم استاندارد است که تنها محصولات رده بالای اپل با آن سازگاری دارد.

اما این‌که کدام یک برای شما مناسب است و این‌که آیا دستگاه شما با آن سازگاری دارد یا خیر، دو موردی هستند که باید در هنگام خرید این نوع شارژرها به آن توجه کنید. همچنین قیمت یکی دیگر از نکاتی است که باید در نظر بگیرید.

امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. در صورت داشتن هرگونه سؤال، کامنت بگذارید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

عاطفه نبیان

به‌عنوان یک علاقمند به دنیای تکنولوژی و گجت‌های دیجیتال، همواره سعی کرده‌ام تا در تازه‌ترین اخبار و توسعه‌های فناوری به‌روز باقی بمانم. البته جذابیت برنامه‌نویسی هم باعث شده است تا جدیداً به دنیای پیچیدۀ آن قدم بردارم.
پست های مرتبط

کدام دستگاه های اپل از پورت USB-C استفاده می کنند؟

این مقاله در درجه اول بر روی «کدام دستگاه های اپل از پورت USB-C استفاده می کنند» تمرکز دارد تا خوانندگان اطلاعاتی در مورد طیف وسیعی از دستگاه‌های اپل سازگار با پورت USB-C به دست آورند، در کنار مزایای USB-C نسبت به لایتنینگ. در نهایت برخی از لوازم جانبی انکر را که برای محصولات اپل مناسب است را کشف خواهند کرد.

1403-02-01

کدام پاوربانک انکر مناسب شماست؟

یک پاوربانک خوب، مانند یک دستیار قابل‌اعتماد است که تضمین می‌کند که…

1403-01-27

بیسوس، مناسب ترین شارژر بی سیم برای آیفون 15

در این مطلب ما سعی کردیم که شما را به دنیای شارژهای بیسوس ببریم و علت اینکه چرا برند بیسوس مناسب ترین شارژر بی سیم برای آیفون 15 است، را بیان کردیم.

1403-01-20

دیدگاهتان را بنویسید